Compassion

Compassion is een sponsorprogramma ten behoeve van kansarme kinderen. Via Compassion sponsoren wij twee kinderen. 

Verder willen we in de groepen, doormiddel van het maken en opsturen van bijvoorbeeld kleurplaten en/of tekeningen, hier aandacht aan besteden. Wij denken dat het goed is om onze kinderen hier iets over te vertellen. 

Ons eerste kindje heet: Orlando Jafier Gilbert Pattiasina.

Orlando is geboren op 31 oktober 2007 en woont bij z'n vader en moeder. Zijn huishoudelijke taak is boodschappen doen. Het gezin telt 4 kinderen. Zijn vader heeft soms werk als dagarbeider en zijn moeder zorgt voor het huishouden. Orlando gaat momenteel nog niet naar school. Met autootjes spelen is zijn favoriete activiteit. Hij gaat geregeld naar de activiteiten in de gemeente.

Ons tweede kindje heet: Kreaty Bolang.

Keke is geboren op 5 augustus 2005. Ze woont bij haar vader. Boodschappen doen is haar huishoudelijke taak. Haar vader heeft soms werk als dagarbeider. Als onderdeel van het compassionprogramma gaat Keke naar de activiteiten in de gemeente. Zij gaat ook naar de basisschool waar haar prestaties gemiddeld zijn. Met poppen spelen en groepspelletjes doen zijn haar favoriete activiteiten. Door uw ondersteuning heeft Keke nieuwe mogenlijkheden om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen en geestelijk te groeien.

Ga naar de website van Compassion